1 Haziran 2011 Çarşamba

Acun Ilıcalı ve İlluminati

Acun Ilıcalı Türkiyede en çok tanınan kişilerden biri.Ve onu tanımayacak kişi şu anda yok.Peki Acun Ilıcalı nasıl bir anda bu kadar yükselişe geçti.Eminim ki hepiniz yarışma programlarından diyorsunuz.Ama şimdi anlatacaklarımı duyunca gerçekten de o kadar çok para kazanmasının nedeni acaba yarışmalar mı yoksa Acun Ilıcalı da illuminatiden mi?

Bir çoğumuz illuminati nedir biliyoruz ama bilmeyenlerimiz için hemen bir alıntı yapıyorum.Bilenler bu kısmı geçsin.

1776 yılında Almanya'nın Münih kentinde, Adam Weishaupt isimli Kabbalacı bir Hukuk Profesörü ve Baron von Knigge ile diğerlerinin yardımıyla kurulan gizli topluluk. Illuminati, "Aydınlanmış Olanlar" anlamına gelmektedir. Topluluğun kuruluş amacı cehaletle, baskıcılıkla ve kilisenin dogmalarıyla mücadele etmekti. Her ne kadar asıl amaç, aydınlanarak dinsel dogmalardan uzak, hür düşünceyi ve Newtoncu pozitif bilimin önünü açmak idiyse de, gizli siyasi amaçları olduğu öne sürülerek dünya siyaset tarihinin belki de zaman içerisinde üzerine en fazla komplo teorisi üretilmiş topluluğu halini almıştır.
Münih'te kurulup, o yörede (Bavyera) hızla gelişen İlluminati'nin üye kayıtları büyük bir gizlilik içinde saklanıyordu. Öyle ki, üyelerin her birinin takma isimleri vardı ve yazışmalarda bunlar kullanılır, üyelerin gerçek isimleri ve kimlikleri asla kullanılmazdı. Örneğin, topluluğun kurucusu Adam Weishaupt'un kod adı Spartacus idi. Illuminati üyeleriyle ilgili bilinen tek şey, tüm üyelerinin Cermen kökenli beyazlardan oluştuğudur.Bu topluluğun amacı başkenti Kudüs olan bir dünya ülkesi kurup dünyayı ele geçirmektir.

Acun Ilıcalı bana göre illuminatiden.Neden derseniz.İlluminati topluluğunun 2. dünya savaşında kazandığı paraların hesabı yapılamamıştır.Ve patenti olan bu yarışmalardan para kazanmak ve bir anda yükselişe geçmek okadarda kolay değil.Evet para kazanılabilir ama Acun kadar zengin olmak abartı olur.Zaten bu yarışmaların patenti olan ülkelerde ve yapılan ülkelerde illuminati çok yaygın durumlarda.Ve birtek bunlar kanıt değil tabiki de.Acun yıllardır gözümüzün önünde ve Survivor yarışmasında giydiği tişörtlerde genellikle tekgöz resimleri var.Bu tekgöz illuminatinin en önemli işaretlerinden biri.Ayrıca Survivor'ın bayrağında da çekiç işareti var ki bu da illüminatinin işaretlerinden biri.

Unutmayın bunlar tesadüfte olabilir fakat toplumlarda en çok kim tanınıyorsa illuminatiye alınıyor.Mesela Lady Gaga,Madonna gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder